Odontologiska Spelen 2.-5.10.2014 Tukholmassa

 photo OSAFFISCHENGELSK_zps670690e8.jpg
Kuva täältä 


Pohjoismaissa on ollut tapana järjestää perinnatapahtuma nimeltä Odontologiska Spelen. "Kolme päivää pelejä, ruokaa ja niin paljon kaikkea muuta." Se järjestetään joka vuosi eri hammaslääketieteellisen seuran toimesta. Vuonna 2012 tapahtuma oli Turussa, 2013 Oslossa ja nyt 2014 se on Tukholmassa. Suomesta - tai ainakin Turusta - on lähdössä tänäkin vuonna osallistujia Tukholmaan. Ruotsissa ja Oslossa suuhygienistit opiskelevat yliopistossa ja kuuluvat samaan tiedekuntaan kuin hammaslääkäriopiskelijat ja näin ollen myös he osallistuvat tapahtumaan. 

Pikafaktat: OS 2014 pidetään 2.-5.10.2014, tapahtumaan osallistuminen maksaa 2600kr = noin 295€ sisältäen hotellimajoituksen, aamupalat, kolmen päivän ohjelmat (kahdet iltabileet, kaupunkisuunnistuksen, kulkueen, olympialaiset kaupunkien kesken) ja gaalan. Gaala on koko tapahtuman huipennus, jossa ollaan yleensä kaupungin hienoimmassa hotellissa/kartanossa, syödään kolmen aterian illallinen ja juhlitaan yhdessä pohjoismaisten kollegoiden kanssa. Ilman hotellimajoitusta OS maksaa 2000 kr.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on jo alkanut ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.4. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten ilmoittautumisen kanssa on toimittava nopeasti! SUUKKOlaiset olisivat tervetullut lisä osallistujakuntaan.

Tapahtuman nettisivut löytyvät osoitteesta http://ossthlm2014.blogspot.fi/