Mainiot sitsit THLKS:n kanssa takana!

Keskiviikkona 16.5.2012 sitsattiin Turun hammaslääketieteen kandidaattiseuran (THLKS) kevätsitseillä yhdessä hammaslääkäriopiskelijoiden kanssa. Kaikki sai alkunsa, kun THLKS:n puolelta tuli kysymys halukkuudestamme osallistua heidän kevätsitseilleen. Ja tietenkin me halusimme! Myimme lippuja opiskelijoillemme ja 19 SUUKKOlaista lähti mukaan. Sitsit järjestettiin Turun lääketieteen kandidaattiseuran omistamalla Tivolilla Uudenmaankadulla.

Kun saavuimme Tivolille, meidät oli ottamassa vastaan THLKS:n hallituslaisia sekä toimareita. Vastaanotto oli lämmin ja meidät toivotettiin tervetulleiksi. Veimme SUUKOlta pienen kiitoslahjan mukanamme heille, joka ojennettiin alkupuheenvuoron aikana. THLKS:n hallitus kävi läpi Tivolin sääntöjä ja ohjeita. Tämän päätteeksi siirryimme paikoillemme ja pian sitsit alkoivatkin. Sitsien laulumestari johti sitsejä, jonka aikana syötiin, juotiin ja laulettiin paljon.

Sitsit olivat todella onnistuneet! Hammaslääkäriopiskelijoiden kanssa tuli vaihdeltua paljon ajatuksia alan tilanteesta ja siitä, kuinka tärkeää koko hoitotiimi on potilaan kannalta. Oli ihanaa nähdä kuinka samoilla linjoilla olimme siitä, että jokainen (hammaslääkäri-hammashoitaja-suuhygienisti) ovat tärkeä osa hoitoketjua eikä kukaan pärjää ilman yhtä lenkkiä. Sitsejä pidettiin hienona tapana lisätä yhteistyötä jo opiskeluvaiheessa ja lisää samankaltaista yhteistyötä toivottiin tulevaisuudessa. Tästä on hienoa jatkaa!

Ohessa taas muutama kuva sitseilystä ja sitselijöistä ;-)
Välillä laulujen lomassa piti käydä myös pöydän alla...
Vi vill ha SUUKKO på bordet!

Puheenjohtajakin pääsi edustamaan leikkimielisen kilpailun merkeissä.
teksti: Reetta