Onnistuneet White Smile Partyt takana!

SUUKKOteam saapui Night Club Vegasiin hyvissä ajoin ja tällöin ulkona oli jo viiden(!) ihmisen jono. Paikan päällä järjesteltiin alkavia bileitä ja jännitettiin. Järjestystoimikunta mietti perimmäistä kysymystä: tuleeko paikalle ketään. Vielä paikan päällä mietimme asiaa ääneen ja baarimikko kysäisikin, "onko nää teidän ensimmäiset bileet?". Hämmästyneenä vastasimme, että "ai näkeekö sen niin selvästi?". Taidettiin olla vähän hermona. Se oli kuitenkin aivan turhaa, sillä bileet oli menestys lähes 500 vierailijan saattelemana!

Illan aikana kuvasimme halukkaiden hymyjä valokuvakilpailua varten. Kuvauspisteellä kävi nelisenkymmentä juhlijaa kuvauttamassa itsensä. Lisäksi heiltä kysyttiin perusteluja omalle voitolleen viidellä sanalla. Perustelut olivat paikoitellen hyvin hauskoja ja ihania:

"Paras, kaunein ja ihanin!"
"Mä en oo ikinä voittanu mitään"
"Ei yhtään reikää hampaissa"
"Nää on mun viimeiset opiskelijabileet"
"En ehtinyt pestä hampaita aamulla"
"Hymystäni löytyy se todellinen elämänilo"
"Halusin suuhygienistiksi, en päässyt itse, ihailen teitä"
"Hei eiks se nyt näy tässä"
"Yli kymmenen reikää, siit se hymy lohkee"
"Minä olen Batman"
"Olen hammaspeikon pahin vihollinen"

Kuvattujen joukosta raati valitsi tiukan kisan jälkeen kaksi onnellista voittajaa, jotka palkittiin noin 50 euron tuotepalkintopusseilla. SUUKKO ry onnittelee lämpimästi Mr. & Ms. Smilea eli Ollia ja Sannaa!

Olli
Sanna
SUUKKO ry:n hallitus kiittää kaikkia mukana olleita juhlijoita. Erityiskiitos Irenelle ja Ninalle, ilman teitä bileitä ei olisi ollutkaan :-) Kiitokset myös Vegasin henkilökunnalle yhteistyöstä sekä Heidille ja Annalle, jotka auttoivat markkinoinnissa.