Kouluvuosi käyntiin rastikierroksellaUusi kouluvuosi käynnistyi jälleen ja niinpä oli aika johdattaa uudet suuhygienistiopiskelijat opiskelijaelämän iloihin myös viime vuonna suosiota niittäneen rastikierroksen siivittämänä.  Torstaina 29.8 keräännyimmekin joukolla auringonpaisteiseen iltaan kauppatorille. 14 uutta suuhygienistinalkua muodostivat keskuudestaan neljä joukkuetta: Pandat, Team Ahma, Hammaspeikot sekä Ekat.  

Tiimityöskentelytaidot laitettiin heti testiin kun Puolalanpuistoon oli viritetty narusokkelo, josta joukkueiden tuli selvittää tiensä yhtenäisenä ryhmänä läpi. Toisella rastilla joukkueet pääsivät kokeilemaan pantomiimia, kun osallistujien tuli vuorollaan näytellä heille annettu sana jota joukkuetoverit arvailivat parhaansa mukaan. Viime vuonna suosituimmaksi rastiksi nousi odotetusti munkin syönti. Myös tänä vuonna munkit katosivat parempiin suihin silmänräpäyksessä, vaikka syöminen ilman käsiä ei helppoa ollutkaan!Nam mitä munkkeja!


Pääkirjastolla saivat kilpailijat päästää mielikuvituksensa lentoon ja piirtäjän lahjansa irti, kun tehtävänä oli täydentää kuva, jossa oli hammas sekä puhekupla. Kekseliäisyys ja huumori tuottivat tällä rastilla varmoja pisteitä. Munarasti sijaitsi Tuomiokirkon kupeessa ja saimmekin munankuljetuksen ohella viihdykettä myös Turun muiden korkeakoulujen kastajaisista.  Munankuljetus sujui osalta joukkueista yllättävän sutjakkaasti. Ideanahan oli kuljettaa kananmuna jalkojen välissä seuraavalle, jonka vuorostaan tuli ottaa muna haltuunsa suullaan.  Kilpailijoiden onneksi kananmunat oli keitetty. 

Joukkueiden suoritettua kaikki rastit keräännyimme Amarilloon palkintojenjakoon.  Voittajaksi selviytyivät Pandat. Lisäksi palkittiin myös päivän tsemppari. Palkinnoksi voittajat saivat mahtavat haalarimerkit sekä tietysti suukot! 

Onnea Pandat!