Tiedotustilaisuudet opiskelijoille Turun AMK:n muutoksista

 photo tiedotus_zps0b85bcd9.jpg

TUO järjestää yhdessä koulutusjohtajien kanssa tiedotustilaisuuksia, joissa on mahdollista kuulla AMK:ia koskevista muutoksista ja niiden seurauksista. Tämä on tilaisuus jokaiselle opiskelijalle päästä kommentoimaan ja kyselemään aiheesta.

"Tiedotustilaisuudet opiskelijoille Turun AMK:n muutoksista

Vuonna 2014 Turun AMK:ssa on tapahtunut ja tapahtuu paljon muutoksia. Ammattikorkeakoulusta on tullut osakeyhtiö ja olemme siirtyneet uuteen rahoitusmalliin, mikä aiheuttaa muutoksia opetuksen järjestämisessä.

Koulutusjohtajat ja opiskelijakunta TUO järjestävät kaikille opiskelijoille avoimia tiedotustilaisuuksia. Tilaisuudessa kerrotaan muutosten syitä ja vaikutuksia opiskelijoihin sekä vastataan mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tiedotustilaisuuksia on jo aiemmin järjestetty Salon ja Linnankadun kampuksilla.

Tilaisuuden ohjelmassa kuullan koulutusjohtajan esittely muutosten syistä sekä seurauksista omalla kampuksella, opiskelijakunta TUOn puheenvuoro opiskelijoiden näkemyksistä muutoksiin sekä opintopsykologi Satu Salmen näkökulma siitä, miten opiskelijan rooli muuttuvassa ammattikorkeakoulussa kehittyy."


Suuhygienistiopiskelijoita ja muita terveysalan opiskelijoita koskeva tiedotustilaisuus järjestetään Ruiskadulla viikon päästä torstaina, 27.3. klo 10–12 auditoriossa 121.

Muut tiedotustilaisuudet:

-          Sepänkadulla 25.3. klo 12–14 auditorio Monitori

-          Joukahaisenkadulla 1.4. klo 12–13 auditorio MYY

-          Lemminkäisenkadulla 2.4. klo 12–13 auditorio Lemminkäinen A173