Ilmoittaudu leffailtaan 8.5.

SUUKKO kyseli jäseniltään maaliskuussa, minkälaista yhteistä tekemistä kukin haluaisi järjestettävän. Äänestyksen vaihtoehdoista suosituimmaksi nousi juuri ja juuri leffailta.

Leffailta järjestetään torstaina 8.5. (iltanäytös, tarkempi kellonaika ilmoitetaan myöhemmin). Elokuvaksi valikoitui Divergent: Outolintu.

Tris ei ole peloissaan. Hän on kauhuissaan.

Sata vuotta sitten kansakunnan perustajat loivat järjestelmän rauhan takaamiseksi. Ihmiset on jaettu ominaisuuksiensa perusteella viiteen eri ryhmään: Vaatimattomiin, Uskaliaisiin, Rehteihin, Teräviin ja Sopuisiin. Jokainen testataan, jotta jokainen löytää oman paikkansa. Testin avulla tiedetään kuka kukin on ja mihin osastoon jokainen kuuluu. Loppuelämää koskeva päätös ryhmästä saattaa merkitä hyvästejä omalle perheelle ja ystäville.


Trisillä on edessään testit ja lopullinen päätös. Trisin testien tulokset osoittautuvat yllättäen epäselviksi ja hän saa kuulla, että erilaisuus on erittäin vaarallista. Häntä varoitetaan, ettei hän tule löytämään omaa ryhmää missä elää… Yksi päätös voi muuttaa elämän.
SUUKKO tarjoaa elokuvalipun näytökseen kaikille halukkaille jäsenille. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia puheenjohtajallemme, Ida-Sofialle, (ida-sofia.a.leino(a)students.turkuamk.fi) viimeistään 30.4. Muuten näytös on omakustanteinen.