Tervetuloa uusille opiskelijoille!

 photo backtoschool_zps520dc607.jpg

Tervetuloa suuhygienistiopiskelijoiden joukkoon NSUUNS14!

Lämpimän kesän jälkeen on hyvä suunnata katse ensi viikolla alkavaan opiskeluun. Jos et ole vielä perehtynyt Uuden opiskelijan infoon, kannattaa vilkaista viimeistään nyt. Sinne on listattu muutamia hyödyllisiä asioita liittyen opiskeluun. Tulevia lukujärjestyksiä voi katsoa täältä.

Tänä syksynä SUUKKO ry:n suunnitelmissa on tapahtumia niin uusien kuin vanhojenkin opiskelijoiden iloksi.

Aloittavalle NSUUNS14-ryhmälle järjestettävä rastikierros on torstaina 4.9. klo 18. Tapaamispaikkana toimii tori. Rastikierroksella tutustuu uusiin opiskelukavereihin ja pääsee kiertämään Turun keskustan ympäristöön. Kierroksen jälkeen on mahdollista siirtyä jatkobileisiin, joten huomioithan tämän pukeutumisessa. Ihan parhaimpia vaatteita ei kuitenkaan kannata päälle laittaa, jotta pääsee kunnolla rasteilemaan. 

Perjantaina 5.9. SUUKKO ry tulee esittäytymään ja esittelemään toimintaansa NSUUNS14-ryhmälle koulupäivän aikana. Tällöin on myös mahdollista liittyä jäseneksi opiskelijayhdistykseemme. Jäsenyys maksaa 5e. Jäsenyydestä on hyötyä esimerkiksi opiskelijahaalareita hankkiessa, sillä jäsenyys huomioidaan haalareiden hinnassa. Lisäksi jäsenet pääsevät SUUKKO ry:n jäseniltaan, joka järjestetään nyt kuluvan syksyn aikana. Alustava päivämäärä illalle on torstaina 2.10. Jäsenilta on tarkoitettu kaikille SUUKKO ry:n jäsenille, ei pelkästään uusille.

Marraskuussa on tulossa lisäksi yhteisbileet THLKS:n kanssa, joita ei kannata missata! 

Syksyn tapahtumista ja ohjelmasta tullaan infoamaan ajankohtien lähestyessä, joten pysythän kuulolla.