TERVETULOA PSUUNS15 JA PHAMMS15!                                                                                                                                          
Tänä syksynä Suukko ry ottaa suuhygienistiopiskelijoiden lisäksi hoiviinsa myös uuden, Turun ammattikorkeakoulun ensimmäisen hammasteknikkoryhmän. Toivotamme kaikki uudet opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi!
Tulevat lukujärjestykset löytyvät täältäOlemme myös koonneet teitä varten tärkeimpiä asioita uuden opiskelijan infoon. Mikäli jokin asia vielä askarruttaa mieltä, meidät saat kiinni lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: suukkoamk@gmail.com
Suukko ry tulee esittelemään toimintaansa PSUUNS15-ryhmälle 2.9. ja PHAMMS15-ryhmälle 4.9. Tällöin kaikilla on mahdollisuus liittyä jäseneksi opiskelijayhdistykseemme viiden euron jäsenmaksulla. Jäseneksi kannattaa liittyä, sillä siitä on hyötyä mm. opiskelijahaalareita hankkiessa. Jäsenenä pääset tietysti myös mukaan Suukon mahtaviin jäseniltoihin!
Syksy on täynnä monenlaista mukavaa toimintaa niin uusille kuin vanhemmillekin opiskelijoille. Suunnitteilla on mm. Suukon omat bileet ja jäsenilta kaikille jäsenillemme. Lisää bileistä, jäsenillasta ja muista tapahtumista myöhemmin Suukon blogissa ja Facebook-sivuilla, pidämme teidät ajan tasalla. 
Uusille PSUUNS15 ja PHAMMS15-ryhmille järjestämme perinteisen rastikierroksen torstaina 3.9. klo 17 alkaen. Kierros alkaa kauppatorilta. Kierroksella pääsee hauskojen tehtävärastien merkeissä tutustumaan Turun keskustaan ja sen ympäristöön, sekä ennenkaikkea uusiin koulukavereihin. Rastikierroksen jälkeen on mahdollista lähteä jatkamaan Starttibileisiin, joten suosittelemme valitsemaan vaatteet sen mukaan.
                                              
                                           Mukavaa koulunalkua jokaiselle!