Suukon jäsenilta 15.10.2015


Torstaina 15.10. vietettiin odotettua Suukon jäseniltaa TuKY ry:n kerhotalolla, Parkilla. Illan aikana nautimme hyvästä musiikista, maukkaista tarjoiluista sekä tietysti niitäkin paremmasta laatuseurasta. 

Alkuillasta päätimme antaa puheenjohtajallemme Katjalle tehtäväksi pitää pienen puheen. Jokainen paikallaolija sai kirjoittaa yhden sanan paperille ja nämä sanat Katjan tuli sisällyttää puheeseensa. Tältä se sitten loppujen lopuksi kuulosti:

”Rakkaat, seksikkäät nakkimakkarat,

Ihanaa, että olette saapuneet tänne siiderinhuuruiseen iltaan. Luvassa on huikea ilta, joka jättää varjoonsa jopa diffuusi-suurisoluisen-B-solulymfooman.

SUUKOn puheenjohtajana oleminen tuntuu siltä, kuin yrittäisi tehdä distopalatinaalisen kervikaali-lasi-ionomeeripaikan ilman peiliä. Onneksi minulla on kuitenkin apunani karvaiset, kawaii-tytön älyllä varustetut hallituslaiset, jotka nuokkuvat kokouksissa kuin zorrot. Asiat ovat sujuneet kuitenkin kuin animaatioelokuvassa. Yhteinen rakkaus SUUKOn toimintaa ja koskenkorvaa kohtaan yhdistävät meitä.

Toivon, että marraskuussa valittava uusi SUUKOn erottissävytteinen hallitus jatkaa toimintaa kuin ultraäänijyrä. Älkää pelästykö tarttua likaisiin haasteisiin, unohtamatta kuitenkaan eroosion vaaraa. Edes ortognaattinen monsteri ei voi pysäyttää teitä.
Mutta nyt pidetään hauskaa, ja tanssitaan loppuilta istukat hytkyen! Bling Bling!

Teimme tietysti työtä käskettyä ja pidimme hauskaa. Tutustuimme toisiimme mm. ”en ole koskaan”- juomapelin sekä hieman erikoisen Aliaksen merkeissä, joka kylläkin muuttui lopussa pantomiimiksi pelaajien ollessa liiankin hyviä (tai vaihtoehtoisesti selitettävien sanojen ollessa hieman liian helppoja ;)). Leikimme myös sanomalehtileikkiä, eli ängimme viiden hengen ryhmissä aina vain pienemmäksi käyvän sanomalehden päälle. Se, jos jokin, tuo ihmiset yhteen!

KIITOS vielä kerran kaikille osallistujille, katsotaan millaisen jäsenillan ensi vuosi tuo tullessaan! :) 


¨

Kuvassa karvaiset, kawaii-tytön älyllä varustetut hallituslaiset. 
Miehet, suosittelemme lämpimästi liittymään iloiseen opiskelijajoukkoomme! :)