Suukon rastikierros 2016

Ja taas on toivotettu Suukon rastikierroksen merkeissä uudet Turun AMK:n suuhygienisti- ja hammasteknikko-opiskelijat tervetulleiksi opiskeluviihteen saloihin! ;)

Tänä vuonna mittaa toisistaan ottivat Siideripissikset, Hammaskeijut, Tekarit, Hammaspeikot, Uunot, Hammaskytät ja Teko-Nikot. Aiempina vuosina hyviksi todetut rastit toimivat tänäkin vuonna - oli munkin syöntiä ilman käsiä, sillin kuljetusta suusta suuhun silmät sidottuina, pullojen kaatamista lanteille sidottujen sukkahousujen avulla, shotteja ja keppihevosella ratsastamista, aliassanojen selitystä suut täynnä vaahtokarkkeja sekä ämpäristä mitä maukkaimpien juomasekoitusten ryystämistä pilleillä. Hauskoja rasteja suorittaessa uusille opiskelijoille tulivat tutuksi kävelykatu, Teatterisilta, Vartiovuori, Tuomiokirkko, vanha kirjasto ja Puolalanpuisto.


Tyylistä ja nopeudesta joukkueet nappasivat pisteitä, ja voittajaksi valikoitui tällä kertaa Siideripissikset! Kaikilla joukkueilla oli mahtava tsemppi päällä, iloinen mieli matkassa ja ryhmähenki kasvussa. Kaikin puolin siis onnistunut rastikierros, eikö vaan?!

Siideripissikset poseeraavat voittamiensa merkkien ja pusujen kanssa!


Suurkiitos vielä kaikille uusille opiskelijoille, jotka osallistuitte rastikierrokselle. Teitä oli hauskanpidossa sankoin joukoin, joka lämmitti meidän vanhojen suukkolaisten mieltä. 
Yhtä suuri kiitos kuuluu tietysti myös kaikille vanhoille suukkolaisille, jotka olitte järjestämässä kierrosta ja pitämässä rastia. Ilman kaikkien panosta kierroksesta ei olisi tullut näin onnistunut. :) Hyvää jatkuvaa syksyä ja nähdään tulevissa Suukon iltamissa yhtä hyvässä hengessä! :)