Lisätty tapahtumat: Kupittaalaiset 2018 ja AMK Vappupiknik!

Tapahtumat-välilehdelle päivitetty lisää mukavaa tekemistä kouluahertamisen väliin. Ensimmäistä kertaa järjestettävät Kupittaalaiset 2018 tarjoavat riehakkaan rastitapahtuman opiskelijoillemme. Tarkoituksena on tarjota vastapainona kostealle opiskelijaelämälle leikkimielinen, kaikille avoin ja pääosin alkoholiton kisailu. Luvassa huippuja palkintoja! Ilmoittautumislomakkeen sekä linkin Facebookin tapahtumasivulle löydät Tapahtumat-välilehdeltä.

Myös AMK:in suurin vappupiknik on tuloillaan, kun yhteensä 12 koulutusalaa lyöttäytyy yhdessä nauttimaan vappuherkkuja Vartsikalle. Tule tapaamaan tuttuja ja tekemään uusia! Lisätiedot löytyvät myös Tapahtumista.

Olethan muistanut ilmoittautua SUUKKO Ry:n jäseniltaan? Jäsenilta on täydellinen paikka tutustua tuleviin suun terveydenhuollon kollegoihisi sekä SUUKKO Ry:n hallitustoimintaan, ja samalla pitää hauskaa! Tapahtumassa on siis tuttuun tapaan luvassa rentoa yhdessäoloa pienten suupalojen ja juotavien kera. Sopivan hetken tullen voi livahtaa Turun yöhön tutkailemaan iltarientojen tarjontaa... Mitä ei ole odotettavissa? No ei ainakaan ole pönötystä, puheita tai virallista touhuamista.

Nähdään siis jäsenillassa!