Suukon Rastikierros 2018


Taas on uusien suun alan terveydenhuoltoon ja -kuntoutukseen tähtäävien opiskelijoiden koulutie polkaistu reippaasti käyntiin perinteisellä Suukon Rastikierroksella! Toisiaan vastaan kisailivat eri rastitehtäviä suorittaen joukkueet nimeltä Tekohymy, Fantastic Four, Kielletyt Karamellit, Hammaskeijut, Tytöt, Vamos sekä Takapirut!

Rasteja kirmattiin pitkin Turun katuja ja mäkiä torstaina 30.8. Tänä vuonna osallistujat saivat laukata pää pyörällä ja harja hulmuten keppihevosen selässä, napostella kilpaa kurkku-ja kuppiviesti-rastilla, kuljettaa herkullista silliä sokkona joukkuetoverilta toiselle (ilman käsiä, tietenkin!) nautiskella Suukon The Ämpäriin yhteisvoimin kasaamiaan cocktaileja, rakentaa hulvattomia still-kuvia ja päästää luovuutensa valloilleen rustatessaan niin nimeä keppihevoselle kuin runoa Suukolle, eikä twerkkaukseltakaan vältytty! Rasteilla eläydyttiin niin vahvasti, että jopa ohikulkijat halusivat osallistua!

Kisailijat suorittivat rasteja mallikkaasti, ja lopulta rastihupailujen pilkka osui Suukkolaisten omaan nilkkaan hallituksen ja tutoreiden ottaessa mittaa toisistaan kurkku-ja kuppiviesti-rastilla. Vastakkain asettuivat hallituksen ja tutoreiden muodostamat Hammasteknikot vs Suuhygienistit. Tuorekurkku ja janojuoma suorastaan lensivät viestiketjussa järsittävänä ja kulautettavana! Lopulta viestikilpa ratkesi suuhygienistien voittoon, ja uusien opiskelijoiden rastikierros päätettiin visaiseen pubivisaan.
Kun kaikkien rastien pisteet laskettiin yhteen ja tyylipisteet jaettiin, voittajaksi selviytyi joukkue Fantastic Four! Kiitos teille uusille opiskelijoille (ja tietenkin myös teille revanssikisaamaan saapuneet huiput vanhat opiskelijat!) jotka olitte varustautuneet kunnon kisamielellä ja hyvällä fiiliksellä rasteilemaan.  <3 Tavataan taas Suukon tapahtumien merkeissä, joten stay tuned...

Voittajien kelpaa hymyillä!

PS: Tuulispään lailla laukkaava ratsu sai teiltä rastitehtäviä suorittaneilta todella kekseliäitä ja mieleenpainuvia nimiehdotuksia. Kuitenkin hyväksyvän kepparinhörskähdyksen sai ehdotus TUIJA-TEPPO TEKO-HEPO! 

Koppoti koppoti koppoti pärsk! t: TTTH